Voor ondernemers

Het zal u als professional niet ontgaan zijn: we kiezen steeds meer voor echte producten en pure bereiding. Het grillen van vlees op een (open) houtvuur past naadloos in die trend. De Caveman Pro is door ons ontwikkeld om in een professionele keuken toe te passen. De hoogte is aangepast en de grill is geheel in hoogwaardig roestvast staal uitgevoerd en kan (zonder verbouwing) geplaatst worden op een standaardhoogte rvs werkblad.

Ron Blaauw was één van de eersten die The Caveman ontdekte en is zeer positief over het resultaat. Zowel qua smaak als qua business: “Mijn vaste klanten proefden meteen het verschil en sinds ik de Caveman in de keuken heb, is mijn omzet in vlees aardig gestegen.” En ook Hans van Wolde van Beluga Maastricht heeft The Caveman ontdekt. 

Ook populaire restaurants als Strandzuid in Amsterdam en Vooges Strand in Zandvoort hebben de The Caveman Classic ontdekt en zetten deze in op hun buitenterras. Neem contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie.

Neem direct contact met ons op: guy@thecavemangrill.nl / 06-51216207