Verzending grills naar het buitenland

The Caveman Grill modellen worden volledig geassembleerd geleverd en vanwege de afmetingen en het gewicht per pallet naar het buitenland vervoerd door een van onze vrachtpartners.

Accessoires

• Los bestelde accessoires (zonder een grill te bestellen) worden met de reguliere pakketdienst verzonden.
• Accessoires die samen met een grill worden besteld, worden zonder extra verzendkosten met de grill meegeleverd.

Vastgestelde leverdatum

Na ontvangst van de online bestelling zal Caveman contact opnemen met de klant en onze vrachtpartner om de exacte leveringsdatum vast te stellen. Wanneer uw bestelling ons magazijn verlaat, ontvangt u een e-mail met een trackingnummer – u kunt dit gebruiken om uw bestelling te volgen. We werken samen met internationale verzendpartners om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te leveren, waarbij de levertijden variëren afhankelijk van het land van bestemming.

Verzendkosten Grills

De additionele kosten voor het verzenden van Caveman Grill modellen en accessoires zijn afhankelijk van het land van bestemming. U ziet de totale verzendkosten van uw bestelling gespecificeerd in uw winkelmand voordat u afrekent.

Verzending naar EU-landen

Klanten die bestellen vanuit de volgende EU-landen (vasteland) kunnen Caveman producten online bestellen, inclusief extra door-to-door verzendkosten:


• Duitsland EUR 195,-
• Frankrijk EUR 225,-
• België EUR 100,-
• Spanje EUR 275,-
• Portugal EUR 245,-
• Italië EUR 225,-
• Zweden EUR 245,-
• Denemarken EUR 210,-
• Oostenrijk EUR 215,-

Verzending naar landen buiten EU

Klanten die bestellen vanuit de volgende niet-EU-landen (vasteland) kunnen Caveman producten online bestellen, inclusief extra door-to-door verzendkosten:
• Verenigd Koninkrijk EUR 295,- (*)
• Zwitserland EUR 265,- (*)

(*) Online bestelde producten vanuit het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland (niet-EU-landen) worden tijdens het afrekenen automatisch in rekening gebracht exclusief Nederlandse btw. Houd er rekening mee dat in plaats daarvan lokale invoerrechten en belastingen van toepassing zijn. De vervoerder die verantwoordelijk is voor de levering en inklaring van uw bestelling, zal voorafgaand aan de levering contact met u opnemen voor het afhandelen van uw extra betaling van lokale invoerrechten en belastingen aan de lokale douane/belastingautoriteiten.

Verzendkosten Accessoires

Los bestelde accessoires worden naar de meeste Europese landen per reguliere pakketdienst verstuurd voor de volgende tarieven:
EU-landen EUR 25,00
Zwitserland / UK EUR 35,00

Verzending naar overige landen

Voor klanten die produkten willen bestellen vanuit andere landen (inclusief de VS) dan specifiek hierboven vermeld, stuur ons svp een e-mail naar info@thecavemangrill.nl met vermelding van het product/producten van uw voorkeur en uw afleveradres.
U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte inclusief door-to-door verzending, informatie over mogelijke invoerrechten/lokale belastingen en geschatte levertijden. Na ontvangst van uw goedkeuring wordt uw order geactiveerd.

Caveman accepteert de volgende vormen van betaling: Standaard/Reguliere bankoverschrijvingen (Ideal, KBC/CBC), Creditcards (Visa, Mastercard, Amex), PayPal, GiroPay en ApplePay.