Introductie van de Caveman Grill Pro serie – de grill speciaal ontworpen voor restaurants die houtgestookt koken op hun menu willen zetten.

INSPIRATIE VOOR HOUT GRILLEN

Deze trend verovert de culinaire wereld stormenderhand. Enkele van de beste restaurants ter wereld omarmen houtgestookte grills als een manier om hun gerechten naar nieuwe hoogten te tillen.

De Caveman Grill is geïnspireerd op Argentijnse parrilladas en heeft een V-vormig rek dat voorkomt dat vet direct in de vlammen druipt, zodat er geen scherpe vlammen ontstaan. Grillen boven een open vuur zal niet alleen uw klanten bekoren, maar ook nieuwe klanten aantrekken door de unieke en gedenkwaardige eetervaring.

Chefs kunnen ook de smaken van hun gerechten manipuleren door verschillende houtsoorten te kiezen en zelfs kruiden, druivenranken en hooi aan het vuur toe te voegen.

HOOGWAARDIG ROESTVRIJ STAAL

De Pro-serie is volledig vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, wat een lange levensduur en een duurzaam ontwerp garandeert. Hij kan direct op een roestvrijstalen aanrecht worden geplaatst zonder dat er verbouwingen nodig zijn, maar het is wel belangrijk dat er een professioneel open vuur afzuigsysteem aanwezig is voordat hij wordt gebruikt.

De binnenkant van de grill is voorzien van een inleg van hoogwaardige vuurstenen die zorgen voor een uitstekende warmtestraling voor langdurig en gelijkmatig grillen. De Pro-serie bestaat uit drie tafelmodellen – de Gastro, de Pro en de Pro XL – die uiterst eenvoudig in te stellen zijn en een gemakkelijk in hoogte verstelbaar grillrooster hebben.

Zo kunt u tijdens het grillen optimaal profiteren van de stralingswarmte van het open houtvuur (en/of houtskool), of juist wat verder van de hitte af blijven voor een ‘langzamere’ garing van uw vlees, vis of groenten. Deze modellen zijn ook perfect om uw gerechten die heerlijke houtachtige of rokerige smaak te geven met een eenvoudige ‘finishing touch’.

DE CAVEMAN GRILL PRO MODELLEN

De Caveman Grill presenteert de volgende Pro modellen voor de professionele keuken en restaurants: