The Caveman Grill is present at InterGastra Stuttgart 2024

Datum: 3 – 7 februari 2024

INTERGASTRA Stuttgart is de toonaangevende vakbeurs voor de hotel- en gastronomiebranche. Het evenement wordt gepresenteerd op een oppervlakte van ruim 110.000 m² in alle 10 hallen van Messe Stuttgart en is met meer dan 1.200 exposanten het grootste ontmoetingspunt voor de sector in Duitsland.

Elke twee jaar verzamelen veel vakbezoekers informatie over de belangrijkste gebieden van voeding, keukens, inrichting en tafelgerei. Het must-attend evenement voor de horeca presenteert innovaties en biedt veel mogelijkheden voor de uitwisseling van ideeën tussen voedingsspecialisten.

De Caveman Grill brengt je terug naar de essentie van grillen boven open houtvuur. De Caveman Grill is een echte vuurkorf met een in hoogte verstelbaar grillrooster om de gewenste temperatuur te garanderen. V-vormige staven en een lekbak voeren het vet af en helpen opflakkeringen te voorkomen.

De eenvoud van The Caveman maakt grillen weer spectaculair, leuk en makkelijk om mee te werken en staat garant voor een heerlijk resultaat. Bovendien zorgt het grillrooster met ingebouwde vuurstenen voor een geweldige warmtestraling die zorgt voor een gezellige, warme sfeer vóór, tijdens en na het grillen.

Bezoek ons op InterGastra Stuttgart 2024

Bezoek onze stand in Hall 5, Stand-No: 5C68.

Bekijk InterGastra website